sâmbătă, 15 decembrie 2012

50 de scriitori romani vor scrie cel mai rapid roman din lume

Sambata, 15 decembrie 2012, la ora 09:00, in laboratoarele Universitatii din Bucuresti se vor intalni aproximativ 50 de scriitori romani pentru a concepe si elabora impreuna cel mai rapid roman care a fost scris vreodata.
La capatul zilei, editura Art va scoate din tipografie cel mai rapid roman din lume, urmand ca de marti, 18 decembrie 2012, sa se gaseasca deja in librarii.
Suna interesant?

Sursa: http://blogulcolectionarului.net/2012/12/50-de-scriitori-romani-vor-scrie-cel-mai-rapid-roman-din-lume

SFârșitul lumii - 6z


   Încă o zi trecută, încă un pas!
   Lumea curge înspre nebunie și mulți își spun în sine: să mai treacă și asta și o să fie bine! Sau: Dacă trec și peste asta, voi fi altfel! Ori: Promit că dacă și de această (fiind ultima!) dată voi trece cu bine, voi fi alt om etc.! Așa ne spunem mereu când suntem prinși „la ușă”; promitem orice numai să nu ni se întâmple nouă. Unii atunci își aduc aminte și de Dumnezeu!
   Azi noapte mă visam în purgator, nu voi detalia, dar mi-am dat seama că deseori încă de pe pământ suntem între două stări și tot ne plimbăm de la una la alta fără a rămâne statornici uneia, bune, bineînteles!
   Atenție! De Luni începem o pregătire adecvată. Dacă va fi să fie SFârșitul lumii, atunci trebuie să ne pregătim serios. De aceea vom face câțiva pași împreună și vom încerca să descoperim care sunt cele cinci punte supreme cu care ar trebui să încheiem acest parcurs numit: viață.
   Poate, din când în când, este bine să știm/să ne amintim că vom muri. În Biblie se spune că cine se gândește mereu la moartea personală, nu va păcătui.
   Păcat = moarte!
   Am devenit prea serios? Era timpul.
   Am glumit destul, de mâine încep lucrurile serioase!
   Putem râde de moarte cât vrem, ea nu râde decât la urmă…
   Mult noroc cu SFârșitul lumii tuturor!

   P.S. Tu ce îți propui să faci în aceste ultime zile? Care crezi că ar fi punctele forte la care ar trebui să reflectăm? Aștept comentariile tale și astfel toți să câștigăm!

Încă un… pamflet