luni, 25 februarie 2013

Memoriile unui câine care a schimbat lumea

S-ar putea să îl cunoaşteţi, iar dacă nu, veţi avea o surpriză plăcută. Căţeluşa Faith (Credinţă) s-a născut cu un motiv spun proprietarii, şi anume pentru a-i vindeca de tristeţe şi amărăciune. De-a lungul timpului însă a ajutat nenumărate persoane. Ce e atât de special la ea? Merge în două labe, pentru că s-a născut fără cele din faţă.

faith_400Povestea căţeluşei este surprinzător de similară cu cea a multor oameni. Era pe moarte când a fost luată de pe străzi de către o familie credincioasă. Se pare că se luptase cu ceilalţi căţei pentru un loc la sânul mamei, dar fără sorţi de izbândă. Ar fi murit de foame dacă nu ar fi fost salvată.

Pe site-ul faiththedog.info este scris că de fapt Faith s-a născut cu trei membre, dar unul a trebuit înlăturat chirurgical. Aşadar mersul în două labe nu a fost primul pe care l-a învăţat şi nu a fost uşor, a durat ceva timp, dar când a reuşit, a inspirat lumea.

Faith Walks sunt memoriile unei vieţi de câine, cu o experienţă cu totul ieşit din comun. Cartea spune povestea căţeluşei de la startul aproape fatal, până la cele mai grozave realizări. Faith are zeci de mii de fani în toată lumea, a fost de mai multe ori la emisiunile lui Oprah Winfrey şi cel mai recent la Super Bowl.

Acum are nouă ani şi a făcut înconjurul lumii. Când oamenii o văd îşi dau seama cât de puternică este încrederea în propriile puteri, voinţa, credinţa şi că nu trebuie să arăţi perfect ca să fii perfect.