sâmbătă, 19 octombrie 2013

A patra ediţie a concursului literar pentru amatori „Incubatorul de condeie”


AdLittera dă startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfăşura în mediul online în perioada 14 Octombrie - 14 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.
Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la a IV-a ediție este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă. Înscrierile au loc în intervalul 14 Oct. – 24 Nov. 2013 pe site, conform Regulamentului. Jurizarea va avea loc până în data de 1 Dec. 2013.
Vor fi premiate în data de 14 decembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative texte.
Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului. Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.
În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 26 octombrie - 23 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitorul A.R. Deleanu.
De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum și pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste ateliere creative.
Mai multe informații despre concurs sau ateliere pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com.