luni, 21 octombrie 2013

Toamna este bucuria roadelor

Toamna se numără roadele!
Tot ce s-a plantat prin primăvară și s-a hrănit cu soarele bun al verii, acum în toamnă se dăruiește cu bucurie doritorilor.
Multă muncă este și în spatele artei. Noi vedem produsul finit dar pentru ca el să ajungă la maturitate este nevoie ca un artist să se sacrifice.
Avem în zilele următoare astfel de oameni, avem artiști care s-au sacrificat poate ani pentru ca acum să ne aducă pe tavă rodul muncii lor... și de ce nu i-am admira?!?
Iată că sămânța pusă de ei, udată cu multe lacrimi, sudori și nopți nedormite se arată acum frumoasă precum un fruct din paradis.
Vei gusta această bucurie?!?
Alchimia toamnei, care va avea loc luni, 28 octombrie 2013, la Teatrul Excelsior din București (dar mai multe aici link. Nu vă spun decât că e se estimează ca acest spectacol să dureze circa 90 de minute (plus eventuale bis-uri), în care Marius Matache va cânta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta va insera în spectacol câteva calupuri de poezii proprii. Nu este exclusă nici prezența unor invitați speciali. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de autografe.

De ce aș/am participa la un astfel de spectacol? Întrebarea este simplă iar răspunsul și mai și... dacă vrei să ai o toamnă bună, începe-o bine!

Pentru cei interesați, biletele se pot cumpăra de la caseria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesând Bilete.ro.
 
Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica (apa mea preferată!).