luni, 18 noiembrie 2013

IMOPEDIA, am o RELAȚIE cu ea!

De când a apărut noua piesă de la Taxi, nu mai mă opresc din fredonat. Cred că și noaptea în somn mă cațăr pe note muzicate să ajung mereu la ea... IMOPEDIA!
Nu știi încă despre ce este vorba, păi ia vizionează de aici:


Este demențială de bună ideea celor de la IMOPEDIA.ro de a cere trupei TAXI să le compună o piesă de promovare pentru noul site.
Cred că toți se vor bucura de reascultarea piesei și chiar o vor învăța pe dinafară pentru a se putea bucura de ea și atunci când nu au un PC sau alt entrument necesar pentru redarea ei audio.
Reclama este importantă pentru promorare așa că cei de la IMOPEDIA.ro au găsit cel mai șic mod de a se face cunoscuți.
Mai jos găsești poveste din spatele vidoclipului!


În continuare, las câteva link-uri pentru cei ce vor să fie la curent cu știrile imobiliare, ori doresc mai multe informații despre o vilă de lux sau poate doriți un teren, toate se găsesc pe IMOPEDIA.ro.
http://www.imopedia.ro/

Aaaaa și era să uit. Au și un concurs! Și uite ce spun ei: „Cu noul site IMOPEDIA.ro, vrem să fim mai aproape de tine! Implică-te, iar noi te vom premia pe măsură!
Spune-ne ce ţi-ai dori să găseşti pe noul site IMOPEDIA.ro! Noi îţi vom analiza propunerile , iar tu poţi câştiga un smartphone Samsung Galaxy S4! Trimite-ne sugestiile şi părerile tale până pe 30 noiembrie, folosind formularul de mai jos”. Vrei să participi? Apasă AICI.

La plimbare cu încălțăminte de pe www.officeshoes.ro

Cred că trebuie, pentru sănătatea noastră, să respectăm recomandarea conform căreia zilnic trebuie să ne plimbăm o jumătate de oră. Însă aceasta nu ar trebui făcută oricum și cu orice. În ideea aceasta, tot căutând niște încălțăminte interesantă și comodă pe www.officeshoes.ro, am găsit următoarea pereche: Sherbrooke Hi




Cred că mă caracterizează aceste încălțăminte fiindcă am o predilecție înspre classic. Mă face să mă simt dintr-un și într-un timp din trecut când parcă lumea era altfel (dacă m-aș întoarce în timp, i-aș lua cu mine!). Iar pentru plimbările mele sunt OK, arată bine, sunt atrăgători și sunt cel mai potrivit pentru mine.

Eu mă plimb, că vreau sau nu, zilnic cu copilașul meu care de ceva vreme merge și pe jos. Sper doar ca pe viitor să găsesc pe www.officeshoes.ro și păpucei pentru bebeluși, fiindcă pentru copii sunt. Așa că iată-mă zilnic plimbându-mă cu el, descoperind mereu ceva nou spre amuzamentul lui și al meu.

Vă recomand și vouă să aruncați o privire pe www.officeshoes.ro că tot vin sărbătorile...

Pe voi care încălțăminte vă caracterizează? Intrați chiar acum pe site-ul www.officeshoes.ro și apoi lasați comm mai jos!

Spune-mi ce încălțări porți și-ți voi spune cine ești!” 

Spor la mulți... pași!
 
http://www.officeshoes.ro/