joi, 10 aprilie 2014

:)

:)

O casă pentru un nou viitor

Pentru mulți (a)casă înseamnă un loc unde să locuiești și la care să te întorci mereu. Un mediu familiar în care te regăsești, în care îți trăiești fericit fiecare zi. Casa este locul ce te apără de boli, de pericole, de intemperiile naturii etc., este un spațiu în care nu îți depozitezi doar avutul, dar și amintirile.

http://casasomfy.ro/

Auzind de curând despre Somfy, un brand relativ nou pe piața din România ce oferă celor doritori un pachet avantajos ce constă într-o casă inteligentă, pe nume Casa Somfy. Așadar, plecând de la această premisă, m-am gândit cum ar arăta, pentru mine, casa viitorului.
În primul rând, eu mi-aș vedea casa ca pe un fel de cutie umblătoare. Nu aș vrea să stau doat într-un singur loc, aș vrea să aibă ceva picioare care să mă ducă dintr-un loc în altul, și, dacă nu cer prea mult, să fie condusă prin intermediul GPS în așa fel încât, peste noapte, cât eu mă odihnesc, căsuța mea inteligentă să mă trejească ajuns într-o altă locație frumoasă, deosebită de cea de ieri. Așa viața ar fi diferită zilnic, ar fi o surpriză continuă.
Bineînțeles că aș echipa-o cu produsele Somfy cum ar fi jaluzele interioare, cu niște perdele care să se moduleze după cum vreau și eventual cu o machiză de terasă pentru a sta confortabil pentru a privi frumusețile ce mă înconjoară dar în același timp fiind ocrotit de Soare ori de ploaie.
Așa să tot trăiești...
 

Proiectul “Lista lui Alex. Ștefănescu” în colecția “Strada Ficțiunii”

Editura Allfa va lansa un proiect nou în colecția sa de literatură “Strada Ficțiunii” : “Lista lui Alex. Ștefănescu”.
Prin acest proiect se dorește promovarea scriitorilor români contemporani în cadrul colecției
Ce declară Alex. Ștefănescu despre acest proiect :
“Voi include în colecție numai cărți care îmi plac, indiferent dacă sunt scrise de celebrități sau necunoscuți, de tineri sau bătrâni, de oameni cu studii universitare sau autodidacți, de prieteni sau dușmani. Nu mă interesează biografiile autorilor, pentru mine contează doar opera lor. Nuferii dintr-o mlaștină nu sunt mai prejos decât trandafirii dintr-o grădină.