luni, 28 aprilie 2014


Concurs: seria „Divergent” de Veronica Roth


Librărie.net vă oferă un pachet format din cele două volume ale seriei „Divergent” de Veronica Roth: Divergent și Insurgent. Pentru a le câștiga, răspunde în comentarii la întrebarea de mai jos.
O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior încearcă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.
Care este numele actriței care o interpretează pe Tris Prior în ecranizarea cărții?
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Concursul va dura o săptămână. Mult succes!

Scrie / desenează și poți fi publicat la Editura Arthur


La începutul lunii aprilie, Editura Arthur a dat startul la cea de-a treia ediţie a celui mai mare concurs de creaţie literară pentru copii. Această nouă ediţie a concursului porneşte de la ideea volumului Cui i-e frică de computer?, apărut anul trecut în cadrul târgului de carte Gaudeamus.
Ce trebuie să faci pentru a participa?
Nu e deloc complicat! Trimite datele tale şi lucrarea – desenul şi/ sau textul – pe adresa concurs@editura-art.ro sau trimite lucrarea, împreună cu datele tale de contact, la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti, în perioada 1 aprilie – 6 mai şi eşti automat înscris în concurs.
Te poţi înscrie fie la secţiunea de scriere creativă, fie la cea de ilustraţie, fie la ambele secţiuni.
Pentru a participa la concurs trebuie să ai între 9 şi 16 ani
Regulamentul complet poate fi accesat aici.

Card. Lucian Mureșan și IPS Ioan Robu: Sfinții Ioan XXIII și Ioan Paul II au schimbat fața Bisericii și a lumii


Ce însemnătate are canonizarea papilor Ioan al XXIII-lea și Ioan Paul al II-lea pentru Biserica din România?

Redacția Română Radio Vatican a cerut o reflecție de la cardinalul Lucian Mureșan, arhiepiscopul major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco Catolică, și de la IPS Ioan Robu, arhiepiscop și mitropolit de București, președintele Conferinței Episcopale din România.

Aici, mărturia PF Părinte Cardinal Lucian: RealAudioMP3

Aici, reflecțiile IPS Ioan Robu: RealAudioMP3

Sursa:ro.radiovaticana.va

Ebook gratuit de la editura Litera

Vrei un ebook gratuit de la editura Litera?
Trebuie doar sa le trimiti un mesaj aici pe facebook (mesaj privat, nu comentariu), in care sa mentionati numele, prenumele si adresa de email.
Aveti timp pana luni, 28  aprilie 2014.
Nu se stiu mai multe detalii.