joi, 19 martie 2015

Thailanda ține-te bine că vine Chinezu!


Cred că toți vom fi în acord cu faptul că Thailanda merită vizitată pentru frumusețile locurilor ei, pentru un timp de relaxare și... de rupere de toate! Dar, cu toate acestea, cred că și țara noastră este suficient de frumoasă, cu locuri de-a dreptul mortale și care își merită căutarea. Să nu mai vorbim cât de aproape sunt de noi...
De curând am aflat că domnul Cristian China-Birta, alături de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile, s-au pornit împreună cu Mall-ul „Băneasa Shopping City” în căutarea unei persoane pe care s-o trimită în Thailanda alături de cavalerii mai sus menționați.
Și selecția nu este ușoară, căci mulți se vor arăta atrași de o astfel de ispită... și de ce nu. În principiu, pentru a participa, este simplu, iată ce ne spun ei că trebuie să faci:dacă mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti şi-ţi faci o poză cu tuk-ul de-acolo, poţi merge în Thailanda. După ce-ţi faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand, să dai tag contului Băneasa Shopping City şi automat eşti înscris în concurs şi poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda”.
Ei asta este provocarea voastră, să mergeți la Mall-ul „Băneasa Shopping City”! Dar acum urmează provocarea mea pentru domnul Chinez :D
Îi propun să poarte în Thailanda un tricou pe care să scrie astfel: „România este țara în care ar vrea thailandezii să locuiască!” (pe față) „De ce? Veniți să vedeți!” (pe spate)

Intră și pe pagina de facebook:

Expunerea unei relicve din Crucea Mântuitorului Isus Cristos şi prezentarea cărţii „Anul Maicii Domnului de la Scăiuş 2014” în catedrala din Lugoj

n Duminica a III-a din Post (a sfintei Cruci), în catedrala din Lugoj a fost expusă spre venerare ca relicvă, o părticică din lemnul Sfintei Cruci pe care a fost răstignit Mântuitorul nostru Isus Cristos. Relicva a fost expusă în faţa iconostasului la cele două Sfintele Liturghii: cea de la ora 9.00 şi cea de la ora 10.30. Această relicvă din lemnul Sfintei Cruci s-a primit de la Roma prin rvs. pr. dr. Gabriel Buboi, Rectorul Colegiului Pontifical „Pio Romeno” şi este însoţită de un certificat de autenticitate. La sfârşitul celor două sfinte liturghii, credincioşii s-au închinat cu semnul sfintei cruci şi au sărutat această relicvă.
Un alt moment al zilei a fost prezentarea de către PS Alexandru – la finalul Sfintei Liturghii Arhiereşti – a cărţii:„Anul Maicii Domnului de la Scăiuş 2014”, tipărită la Editura Surorilor Lauretane din Baia-Mare. Această carte, recent apărută, are un caracter informaţional şi conţine o bogată colecţie de relatări şi articole, diferite documente şi scrisori oficiale, predici şi mărturii precum şi multe fotografii, de pe parcursul acestui An Sfânt Marian. În centrul acestei cărţi (capitolul II) se găsesc cuvântări ale: Prea Fericitului Părinte Cardinal Lucian Mureşan, Arhiepiscopul Major al Bisericii Române Unită cu Roma, Greco-Catolică, ES Petru Gherghel, Episcop de Iaşi şi PS Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj, rostite cu ocazia sfinţirii noii biserici şi a sanctuarului marian de la Scăiuş din 27 septembrie 2014.
Reamintim că Anul Maicii Domnului de la Scăiuş a început la 2 februarie 2014, la sărbătoarea Întâmpinarea Domnului şi se va încheia la 25 martie 2015 de sărbătoarea Bunavestire, cu o Sfântă Liturghie Arhierească la Sanctuarul „Maica Domnului, Apărătoarea noastră” de la Scăiuş.
Raimondo-Mario Rupp

Sursa