joi, 28 ianuarie 2016

LoveRealm: rețeaua de socializare care va reuni creștinii din întreaga lume

Se numește simplu: LoveRealm și e rețeaua de socializare destinată exclusiv creștinilor. Creată în Ghana, acesta a fost lansată zilele acestea, iar scopul ei este de a reuni creștinii din întreaga lume pentru a discuta problemele actuale, totul întru-un mediu curat departe de nuditate și violență.
Dacă vrei să înțelegi despre ce e vorba, totul e foarte simplu: accesezi site-ul LoveRealm.org, iar la secțiune ”De ce să mă conectez la LoveRealm?” vei află răspunsul. Se pare că scopul fondatorilor este acela de a crea un portal care să permită întâlnirea și confruntarea între credincioșii creștini pe o rețea mondială, totul fiind bazat pe cunoașterea între oameni cu aceleași scop “Credința în Cristos”.
Imaginați-vă o lume conectată, consolidată pe principii creștine. Imaginați-vă  o rețea care poate găsi cuvinte de mângâiere și consolidare atunci când va simțiți descurajați. Așta e ceea ce LoveRealm își propune. Viziunea noastră este de a-L proiecta pe Cristos și prin acest mijloc. E timpul ca în cadrul unei socializării pe internet să îi facem loc și lui Cristos- Yaw Ansong-CEO-cofondator.
Un alt obiectiv al acestei rețele de socializare este și comunicarea într-un mediu curat, departe de conțintul pornografic și de violenţă. LoveRealm promite o experiență nealterată de păcat, unde conținutul anti-creștin va fi eliminat, iar în centrul întregii experiențe de social networking să fie doar Isus Cristos.
Traducere: Orian Remus


Sursa:www.aleteia.org