luni, 20 iunie 2016

Un nou ȘEF la BI!

Ai idei și nu ai ce face cu ele? Vrei să și câștigi ceva cu ele? Atunci este momentul să scrii articole pe:
Și uite și prima ta campanie: „Imaginează-ți că ești șeful Blogal Initiative. Gândește-te la o strategie pentru următorii 3 ani, luând în considerare felul în care funcționează acum platforma. Scrie pe blogul tău un articol în care să ne spui ce ai face dacă ai conduce Blogal Initiative. Ce schimbări i-ai aduce? Sau ce strategii ai aplica pentru succesul său?” 
Iată ce scriu eu:
+ aș încerca să le ofer bloggerilor posibilitatea ca măcar o dată în an să se întâlnească. Cu acest scop aș organiza, să spunem, o conferință națională sau întâlnire națională a Blogal Initiative!
+ ar trebui să-i cunoaștem mai bine pe ceilalți bloggeri, așa că aș adăuga pe lângă datele existente și altele (ex. pasiuni, pagina FB, diplome, articole scrise până în prezent sau la câte campanii a participat și câștigat etc.)
+ m-aș gândi serios la un forum
+ aș realiza niște campanii prin intermediul cărora să pun la bătaie creativitatea bloggerilor și astfel să realizeze fotografii, poezii, cântece etc.
+ Gândul zilei. Aș realiza campanii zilnice plecând de la un gând. Aș recompensa participarea cu articole scurte dăruindu-le câteva puncte BI
+ punctele adunate ar însemna o sumă de bani, astfel că la sfârșitul ediției, aș realiza un voucher care ar putea măcar fi donat unei campanii umanitare.

Intră chiar acum pe: