miercuri, 29 iunie 2016

Ai frigider, ai o vară cu răcoare!

În zilele noastre aproape nu mai există gospodărie fără câteva aparate de uz casnic, foarte importante, precum TV-ul, mașina de spălat sau frigiderul.

Avem nevoie de acestea pentru a ne ușura traiul de zi cu zi, dar, mai ales, nu mai vedem cum am putea avea o viață frumoasă fără acestea.

Însă dacă unul se defectează, poate cu greu reușim să-l înlocuim cu unul nou, așa că trebuie să-l ducem la reparat. Alți bani, altă distracție!

Dacă ne vom focaliza doar pe unul din aceste aparate, și acesta fiind frigiderul, vom înțelege încerca să înțelegem de este atât de important.

Poate că fiecare-l folosește în modul său, are înăuntru un anumit aranjament etc., însă cu siguranță că are și multe beneficii: păstrează produsele proaspete până la data scadentă a valabilității, ține sucurile reci (mai ales dacă bei mai mult în această perioadă a anului!), îți păstrează pentru un timp mâncarea preparată etc. PENTRU VOI, DE CE ESTE IMPORTANT FRIGIDERUL?

Și apropos de stricat... Liebherr, un lider în domeniul electrocasnicelor, a hotărât să ofere 6 ani de garanție clienților care-i cumpără produsele în perioada 15 mai – 31 august 2016.


Intră și pe

Casa cea nouă și primitoare!

Te-ai gândit să-ți construiești o nouă casă departe de aglomerația cotidiană, nu ai nici prea mulți bani, mai ales pentru perioada rece, dar totuși ți-o dorești undeva la poalele munților. Foarte bine, acolo vei avea liniște și aer curat, și te vei putea retrage când dorești pentru un timp de relaxare!


Însă te-ai gândit că ți-ai putea reduce din cheltuielile pentru întreținerea ei la iarnă cu o investiție foarte mică? Da, este posibil datorită programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare care a dezvoltat campania „Căldură la îndemână!” prin intermediul căreia oferă sfaturi practice, la îndemână și mai ales accesibile din punctul de vedere al costurilor pentru cei care vor să-și izoleze singuri casele.


Datorită informațiilor și ghidurilor (aici) bine puse la punct de către specialiștii UE, aflăm că pentru casele din zonele de podiș, premontane sau montane ale României, se recomandă izolațiile cu lemn, șipci sau deșeuri din lemn, paie de cereale, coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, fibre de cânepă, in sau lână de oaie.


În mod cert că viața ta va deveni mult mai confortabilă și te vei bucura de mai multe beneficii care altfel le-ai fi pierdut sau ignorat!

Mai multe informații pentru tine pe