marți, 26 iulie 2016

Când nu ai parte de o petrecere frumoasă?!

Cred că toți știm ce înseamnă o petrecere nereușită... și uneori este nevoie de un singur ingredient: o persoană nesuferită. Pentru voi ce ar înseamna o petrecere nereușită?

Dar una reușită?

Păi cred că pentru a fi una reușită, nu ar trebui să lipsească în primul rând o persoana care sa întrețină atmosfera prin muzica ce o mixează; să existe cât mai multe surprize; un barman specialist; chiar și măști :) (dar după ce ai luat BAC-ul :)) ); oameni de calitate; o locație frumos aranjată... să nu uităm de buna dispoziție, care duce la cel mai important ingredient: FERICIREA!

Tu cum îți imaginezi o petrecere reușită?


De curând a fost lansat Ballantine’s Brasil, un blend de whisky scoțian, conceput în stilul tradițional al familiei Ballantine’s. Mai precis, coaja de lime, adusă special din Brazilia, este pusă în butoaiele în care se adaugă apoi whisky-ul și se lasă să se odihnească împreună pentru a crea Ballantine’s Brasil. Și fiindcă a apărut www.brasilshake.ro, un site pe care poți câștiga o excursie în Scoția pentru tine și încă trei prieteni, dacă accepți provocările pe care le găsești acolo.


Intră chiar acum pe