sâmbătă, 30 iulie 2016

Karyme Lozano: "Mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu. Eu sunt co-pilotul"

Așa începe interviul actriței Karyme Lozano, care împărtășește cititorilor cotidianului Desde la fe istoria convertiri sale la catolicism, declarându-se o îndrăgostită de Isus. Ea relatează cum a lăsat o viață dezordonată și superficială pentru o existență bazată pe credință.

”Eram o femeie orgolioasă, egocentrică, vroiam să obțin un rol în care să fiu protagonista, să am o casă mai bună, o mașină mai bună, și când aveam un lucru, imediat vroiam un alt lucru și mai mare deoarece nimic nu mă făcea fericită”, a zis Keryme, care în 20 de ani de carieră artistică a participat la cel puțin douăzeci de telenovele si șase filme artistice.

Actrița povestește că fără să știe l-a căutat pe Dumnezeu în locuri greșite,” deoarece eu, chiar dacă am fost crescută în credința catolică, trăiam în răzvrătire”, ”Practicam lucruri care deschid poarta răului precum numerologia și scientologia, îmi citeau în cărți, în palma, în cafea, dar Dumnezeu întotdeauna m-a protejat și nu a permis să mi se întâmple nimic grav”.

Cum a început convertirea ta?

"Tatăl meu s-a îmbolnăvit de cancer și am decis să trăiesc împreună cu el ultimele săptămâni care i-au mai rămas. Asta m-a ajutat să-mi deschid ochii sufletului și inima împietrită.

A fost o experiență foarte puternică deoarece zilele treceau și tatăl meu părea că nu reușește să "plece". Mi-au recomandat să-l deconectez de la aparate, dar am zis imediat: nu! Tatăl meu va pleca atunci când va dori Dumnezeu.

Mă întrebam ce îi lipsea, și atunci am cerut mamei mele să vină și să-l salute, erau separați de 23 de ani, dar nu s-au recăsătorit. Când mama mea a ieșit din cameră, tatăl meu a murit. Când am întrebat-o despre ce au vorbit, ea mi-a zis că s-au iertat reciproc."
Traducere: ARM


Sursa:it.aleteia.org

SPECIAL! Palatul ars din Blaj a devenit o bijuterie

http://observator.tv/social/special-palatul-ars-din-blaj-a-devenit-o-bijuterie-182678.html