vineri, 30 iunie 2017

Fiecare cu ziua lui de naștere :)

Fiecare își serbează, măcar o dată în an, ziua de naștere. Dar ce spuneți când o companie este sărbătorită? Astăzi este ocazia celor de la Dacia Plant... da. La mulți ani Dacia Plant! 15 ani!

De 15 ani, românii se bucură de o gamă variată de produse bio, ceaiuri nenumărate care ajută la menținerea sănătății, a recuperării ei sau pur și simplu diverse cure, etc.


Fiind un brand autohton, eu zic că ar trebui să îi apreciem și să ne aprovizionăm mereu cu produsele lor culese din diverse părți ale țării unde aerul curat și pacea naturii pregătesc miracole.

În farmacii naturiste sau pe site-ul producătorului (www.daciaplant.ro) veți găsi foarte multe produse, surprize, reduceri și oferte interesante.

„Dacia Plant a fost fondata in anul 2002 de citiva tineri pasionati care au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi”.

Intrați numai pe site... și veți descoperi frumoasa lume Dacia Plant.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani, Dacia Plant va organiza un concert în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se numără și trupa Phoenix.